Bli frivillig

Som frivillig i klasseklubben kan du bidra med forskjellige ting! Noen har god forståelse for seiling og kan bidra i selve arrangementene, som banemannskap, startbåtmannskap, ideer til gjennomføring, eller kanskje som trener? Andre har null kunnskap om seiling, men kanskje et hjerte for breddeidrett og har ideer om rekruttering og det sosiale. Eller kanskje syntes du bare det er skikkelig gøy at barnet ditt har begynt på seiling, kan ingenting om dette selv, men bidrar gjerne der det trengs? Uansett er du hjertelig velkommen inn i fellesskapet - vi jobber alle på dugnad, og jo flere vi er, desto bedre blir tilbudet til barna våre!

Takk til våre sponsorer

Sail Adventure AS

Sail adventure er importør av RS Feva i Norge. Når vi holder NM sponser Sail Adventure med trekkepremier!

Sailtuv

Sailtuv selger jolleutstyr av beste kvalitet, som de ikoniske Zhik våtdraktene så mange av dere bruker. I tillegg sponser de med trekkepremier på NM!

Ditt firma?

Kanskje du ønsker profilering eller et samarbeid med klasseklubben? Vi byr på beste arena for å formidle bærekraft! Kontakt oss gjerne, alle midler går direkte til de unge seilerne!

Send oss gjerne en melding hvis du er interessert i å sponse oss.

Kanskje ditt firma kunne tenke seg en leken lag-cup i RS Feva? Eller få orkesterplass i tilskuerbåt på Norgesmesterskapet? Kom gjerne med forslag til samarbeid. Vi er avhengig av denne type midler ettersom vi ikke krever (eller ønsker å kreve) medlemskontingangt i klasseklubben.