Hei, du!

RS Feva klasseklubb Norge er en interesseorganisasjon for seilerne og et bindeledd mellom Norges Seilforbund og foreningene. Klasseklubbene er også formelt ansvarlig for Norges Cup, klasseklubbregler og anbefaling av neste års arrangørforening til NM. Det viktigste, rent overordnet er at vi evner å holde liv i klassen, at vi utvikler den og gjør den relevant og attraktiv. Vi jobber for øvrig etter NSFs visjon: Seilglede for alle i et rent hav. 

RS Feva er en helt unik klasse, preget av en stor flåte foreningseide båter. Dette åpner for større bredde, som også bringer med seg flere foreldre som ikke nødvendigvis er seilkyndige selv.  Vi i klasseklubben jobber med å finne det formatet som gjør at flest mulig seilere får møtes under riktig omstendigheter, uansett nivå. 

Kontakt oss.

Uansett om du bare har et kjapt spørsmål, eller større spørsmål - kontakt oss! Det er jo ikke alt som passer i en Facebook-post, og da er det fint å bruke dette kontaktskjemaet! Send oss også en melding dersom du ønsker å bidra som frivillig i klasseklubbens arrangementer. 
Vil du heller ha en prat? Da må du gjerne ringe vår prateglade styreleder.


Styrets leder: Tilo Pfleger (Oslo Seilforening) +47 95 44 38 73
Idrettsansvarlig: Felicia Berglund (KNS)
Styremedlem: Lars Bjarne Mythen (Lillehammer Seilforening)
Styremedlem: Jon Bjørklund (Gjøvik Seilforening)
Styremedlem: Petter B. Jahre (Holmestrand Seilforening)